26.12.2005 г., 11:51 ч.

МЕРИЛОТО 

  Поезия
977 1 4

 

Не ме оставяй да си ида,
не ме гони от твоя свят.
Не мога младост да ти обещая,
ни трепета на първата любов.
Не съм вълшебница,
но зная предание на своите деди-
душата ти задавена от обич
на кръстопътя дълго ще стои.
Ще чака, няма да проклина,
във своя ад ще изгори.
За обич - обич може само да приеме.
Мерилото това е - запомни.

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??