20.06.2008 г., 16:09 ч.

Мерлин 

  Поезия » Любовна
661 0 1

Мерлин

 

 

 

Мерлин се казва тя
и за нея аз горя.
Онзи нейн поглед
не ще забравя никога.
Онзи допир на ръцете и,
горещ като вулкан.
Желая с усмивката си прекрасна
тя да ме дари
и прегръдка силна да и дам.
Липсва ми тя ужасно много
и друга не ще я замени.

© С ветослав Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??