13.10.2006 г., 15:28 ч.

Мерник 

  Поезия
953 0 3

МЕРНИК

 

Нощта е облечена в черно

звездите са нейни сълзи

живота пак с точен мерник

един ден в нас уби

Сега сме унесени в сънища

приспана е всяка тъга

а утре по старите пътиша

ще тръгнем към стара лъжа

Така ще преминат годините

живота ще стреля по нас

докато не в сън застинеме

а долу във земния пласт

© Стефан Вангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??