23.12.2011 г., 20:56 ч.

Merry Christmas - Весела Коледа! 

  Поезия » Гражданска
622 0 0

 

     Merry Christmas - Весела Коледа!

 

    Merry Christmasскоро наближава,

     част от нас с детето Исус се сближава!

     Каква радост е лично да посети земята

     и на Луцифер да направи той обрата!

 

     Първите велики хора търсили квартира,

     като го четеш, душата ти замира.

     Гонени отвсякъде, се примиряват,

     въпреки в доброто те се доверяват.

                              

     Лесно са могли живота си да оправят,

     но не са искали човеците да забравят.

     Все пак всичко си е било небесна мисия,

     а не, че са очаквали оценка от комисия.

 

     Каква гениалност във всичко това!

     Прекланям се пред Бога Исуса за това!

     Имал е и има такава велика необятна сила,

     че земята за секунда би се променила.

 

     Въпреки! Мария, Йосиф и Исус са били смирени,

     от човешката ни бруталност напълно удивени.

     Какъв пример за живот на този свят те са дали,

     но дали тогава, или сега сме го разбрали?

 

     Нека забравим всичко и свещта да запалим,

     лошото през годината нека ние да забравим!

     С Исус имаме винаги отново още един шанс,

    затова нека да запазим необходимия баланс!

 

     Милостта му към нас е всеотдайна и необятна,

     за човешкото мислене е напълно непонятна!

     Единствена истина, за която можем да се държим,

     затова нека рождението на „Детето Исус” да уважим!

 

     http://www.youtube.com/watch?v=Z435YzidL2k

 

Marcello Terezios

21.12.2011г.- Виена

© Маестро Митко Хаджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??