Не ме измервай с термометър,
градусът наистина е - минус,
усмихни се и ще стане + плюс.
Не ме ограничавай с време,
денят наистина е къс,
но достатъчен е за обичане.
Не ме съди, че съм студен
и ще ти разкрия моята магия.
Може просто да съм влюбен,
готов със сняг да те завия.
Последен месец закъснял,
но ето, тук съм и съм навреме.
Ухаещ на кори от портокал,
на дом и обич, на семейство.
© Фатиме Шахин Всички права запазени