Dec 1, 2020, 7:44 AM  

Месец 12-ти 

  Poetry » Free verse
277 1 0

 

Не ме измервай с термометър,

градусът наистина е - минус,

усмихни се и ще стане + плюс.

Не ме ограничавай с време,

денят наистина е къс, 

но достатъчен е за обичане.

Не ме съди, че съм студен

и ще ти разкрия моята магия.

Може просто да съм влюбен,

готов със сняг да те завия.

Последен месец закъснял,

но ето, тук съм и съм навреме.

Ухаещ на кори от портокал, 

на дом и обич, на семейство.

© Фатиме Шахин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??