17.12.2007 г., 8:58 ч.

Метаморфози 

  Поезия » Източни форми
583 0 9
 

Метаморфози

 

Брилянтни мисли.

Изпиваш ме до дъно...

Замъглен поглед...

 

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??