12.08.2011 г., 8:36 ч.

Метаморфози 

  Поезия » Философска
578 0 13

 

Аз съм млад, аз съм млад, аз съм млад

и кръвта ми бушува в ушите.

Младостта не ме прави богат,

но богатство за мен са жените.

 

Аз съм зрял, аз съм зрял, аз съм зрял,

образован, със почетни титли,

но животът ми пак не е цял

между другото щом са жените.

 

Аз съм стар, аз съм стар, аз съм стар

и с тояжка подкрепям си дните.

Само споменът мой е другар.

Време има - къде са жените?

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??