12.10.2016 г., 11:42 ч.

Метър и Деведесет 

  Поезия » Любовна
371 0 1

 Мъж си, но талантлив по сантиметър.

На ръст си само 1.90 см. , но тежиш едва 90.

Всеки мисли, че си галантен...

Метър и деветдесет е малко страстно и хладнокръвно, за да ме усетиш цяла.

Нима не можеш да ми преговориш, като плата и метъра.

Моите мисли са за теб.

Интрига си ти... опознах те по теглото и ръста ти.

Разбрах колко си страстен по душà.

Всичко в мене иска да те опознае...

Не ми казваш нито пък ми даваш да се потопя в очите ти.

Разголваш тази интрига, като опозная дрехите ти.

Как искам да те проследя, но не ми е по-стила.

1.90 см. – интрига за тази нощ... и искам да те опозная.

Отнема време, за да те стопя, като факла.

Вечерта се тегли и разширява по часове.

Огледах се и те видях, ти си най-хубавият мъж.

Искам нещо ново и секси – 1.90 жесток си...

Всеки сантиметър е опасен.

Жесток си, като влизаш под кожата ми и излизаш рязко през мислите ми.

Потапяш ме, като сантиметър.

 

 

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??