Мъж си, но талантлив по сантиметър.
На ръст си само 1.90 см. , но тежиш едва 90.
Всеки мисли, че си галантен...
Метър и деветдесет е малко страстно и хладнокръвно, за да ме усетиш цяла.
Нима не можеш да ми преговориш, като плата и метъра.
Моите мисли са за теб.
Интрига си ти... опознах те по теглото и ръста ти.
Разбрах колко си страстен по душà.
Всичко в мене иска да те опознае...
Не ми казваш нито пък ми даваш да се потопя в очите ти.
Разголваш тази интрига, като опозная дрехите ти.
Как искам да те проследя, но не ми е по-стила.
1.90 см. – интрига за тази нощ... и искам да те опозная.
Отнема време, за да те стопя, като факла.
Вечерта се тегли и разширява по часове.
Огледах се и те видях, ти си най-хубавият мъж.
Искам нещо ново и секси – 1.90 жесток си...
Всеки сантиметър е опасен.
Жесток си, като влизаш под кожата ми и излизаш рязко през мислите ми.
Потапяш ме, като сантиметър.
© Десислава Танева All rights reserved.