8.12.2017 г., 8:29 ч.

"Ми" и "Ла" 

  Поезия
299 0 2

 

Пияни олюлявам
двете ноти в душата,
някога припявах
ги слято,
сега разделени 
от вятъра
на въздишка позната ...

 

Помежду им остана
нещо недоизказано
от партитура разпиляна
и разстроено пиано -
цяла кантата
за душата празна ...
олюляна ...

 

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??