С цигулка аз си свиря! -
До,Ре,Ми...
Пея си:
Иска те пак сърцето ми!
Ми,Ре,Ла...
На обратно с лъка струните допирам...
Искам пак в очите твои да се взирам!...
След това,
с китарата пък
дрънкам, плача...
И след твоите стъпки,
мислите си влача...
Пак и пак мисля си за теб!
Ти си любимият за мен човек!
Скъпи скитнико,на моите спомени!
Липсваш ми,кога отново ще те видя и в обятията си ще те обгърна?!
Ми,Ре,Ла:
Останах сама...
Скъпи, кога отново погледите
ни ще се срещнат?
© Ivana Dzhermanska Всички права запазени