16.10.2007 г., 14:23 ч.

Mиг 

  Поезия » Друга
777 0 5
Миг

Миг - желан, недоловим.
Миг - огрян, прекрасен и любим.
Миг на сърцето мое,
изпълващ ме със смисъл нов.
Миг на ръцете твои,
прегръщащи ме с толкова любов.
Миг - вълшебен и красив.
Миг тъй кратък, но щастлив.
Заведи ме в твойта стая.
Обгърни ме със желание и страст.
Ти това го можеш, зная...
Но копнея да го видя аз!
Миг, любим на всичките звезди.
Миг - незнаен и незабравим.
Приятелю на моети мечти...
Влюбих се, защото си недостижим!

(2004)

© Единствена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??