21.10.2009 г., 13:02 ч.

Миг 

  Поезия » Друга
602 0 2

Колко трудно е да замълчиш,

когато думите напират в теб.

И колко сили трябват,

за да можеш да ги спреш.

Истината дълго не остава скрита.

В миг тя със слънцето изгрява

и само който иска може да я види.

                      А думите със прилива разбиват се в брега

 и само който иска може да ги чуе.

Всичко трае само миг. Като в сън...

И само който иска може да си спомни.

 

© Силвия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??