19.10.2011 г., 11:50 ч.

Миг 

  Поезия » Друга
498 0 12

 Миг

 

Скачат мислите тук и там.

Пърхат като пеперуда!

Падат малки пухчета от крила!

 

Златист прашец, изронен

от нежната окраска -

е следа върху бялата стена!

Напомняща за теб и нежните слова!

 

Скачат мислите!

Няма връщане!

Миг от радост беше!

Като гарга грача за това сега!

 

 

© Мина Конарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??