11.11.2011 г., 21:54 ч.

Миг 

  Поезия » Любовна
734 0 7

На една ръка разтояние съм от теб сега,

моляте недей да тръгваш веднага.

Живота е една лъжа.

Забрави за всичко,недей така,

не ми го причинявай ти сега.

Какво направих,във какво сгреших.

Немога аз без теб,запомни,

обичам те,обичай ме и ти.

Знаеш ли със теб как искам да остана,

да живея всеки божи ден,

знам, че смисъл няма

и не ме обичаш вече ти,но запомни!

 

Дори да остарея без да те видя,знай че ти си,

всичко което никога няма да имам.

© Ники Даскалов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??