21.01.2009 г., 18:15 ч.

Миг-живот 

  Поезия » Друга
1272 0 16

Ще потопя на завистта ръцете

в бездънен кладенец на край света

и ще посея от доброто цвете

в градината на моята душа.

 

Ще изгоря на злобата косата

на кладата от съвест и любов

и ще прегърна рая на земята

под звуците на нежен благослов.

 

Ще разруша на дявола палата

и ще издигна храм на своя бог,

за да царува вечно добротата

в човешкия поток от миг-живот.

© The Notorious Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??