27.01.2009 г., 10:16 ч.

Миг живот 

  Поезия
560 0 0
... И ето, лятото отново отлетя
като буря бясна в нощта -
пое ни и ни отнесе
в този летен наш живот.

Отново весели моменти,
отново до болка познатите сълзи,
приятелства - безбройно много
и мъка по отминалите летни дни.

Спомените ще останат вечни,
усмивките и бурният ни смях,
и в зимата жестока
ще топлят нашите сърца.

© Петя Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??