6.09.2018 г., 0:30 ч.

Миг Лято 

  Поезия » Любовна
436 0 4

Миг Лято

 

Като миг, отиде си лятото сега.

Толкова бързо изтече през пръстите така,

сякаш морски пясък бе в моята ръка!

Слънцето жарко, се крие вече зад облака!

 

Морето своята изпраща студена вълнá,

вълнá след вълнá се разбиват в брега!

Няма я веселата глъг на брега,

отидоха си хората, празен е брега!

 

Студено е вече, настъпва есента,

септември дойде с малко тъга!

Тъжно и самотно си мое море,

не тъжи, ще се върна при тебе!

 

Вървя сам, бос по пясъка сега,

мисля, спомням си за Любовта!

За жената, красотата и страстта,

вървя си а морето гали мойте крака!

 

Е тръгвам си мое море с много Тъга,

довиждане не сбогом, до догодина.

До скоро ти единствено ме разбра,

изпрати за мен Голямата си вълнаá.

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??