10.10.2011 г., 0:43 ч.

Миг на отчаяност 

  Поезия
789 0 14

 

 

В МИГ НА ОТЧАЯНОСТ

 

Като книга прелиствам душата ти,

за да се открия на някоя страница,

песъчинка в необятите

на горещите ти пясъци,

но никъде не се намирам.

 

Просто в твоята книга ме няма.

 

Затова залюбих всички птици,

дето имат под крилата си камъни.

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??