10 окт. 2011 г., 00:43

Миг на отчаяност 

  Поэзия
788 0 14

 

 

В МИГ НА ОТЧАЯНОСТ

 

Като книга прелиствам душата ти,

за да се открия на някоя страница,

песъчинка в необятите

на горещите ти пясъци,

но никъде не се намирам.

 

Просто в твоята книга ме няма.

 

Затова залюбих всички птици,

дето имат под крилата си камъни.

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??