Защо всеки се мисли за поет,
а от безсмислени думи редове
все не му достигат.
Защо богатите в богатството са преляти,
ала в нищетата все умират.
Защо гордостта премазва съвестта
и винаги са в жесток двубой.
Защо всеки не открадне един миг от вечността,
в този миг сърцата да намерят своя покой.
Милан Милев
3.09.09
© Милан Милев Всички права запазени
а от безсмислени думи редове
все не му достигат.'
Как само искам да чуя отговора на този въпрос