23.01.2008 г., 11:30 ч.

Миг на щастие 

  Поезия » Друга
1697 0 47

 

 

 

                  Кротко

                  пак заспиваш,

                  мое мъничко момиче,

                  сънят ти детски,

                  нежен,

                  на светла приказка прилича.

 

                  Тази вечер

                  си русалка,

                  дългокоса и красива

                  и в съня

                  на воля плуваш

                  със русалките щастлива.

 

                  Целувам

                  спящите очички,

                  потъвам във море от нежност,

                  с тебе

                  искам да поплувам

                  в детство чудно и безбрежно.

 

                  Тихо

                  в твоя сън заспивам,

                  за бъдещето със надежда,

                  че в тебе

                  с обич съм посяла

                  зрънцата на мечтите звездни.

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??