9.02.2008 г., 0:03 ч.

Миг откровен 

  Поезия » Любовна
634 0 1
   Миг откровен


В една прекрасна нощ
с теб се целувах аз,
нямах дори и грош,
но бях в пълен екстаз.

От тогава аз те обичам
и за теб мисля постоянно,
с името любим те наричам
и искам да си до мен моментално.

Искам да съм с теб,
но това е невъзможно,
щом ме видиш, ставаш блед
и ми казваш, че не може.

Не знам какво да правя,
не знам какво да мисля,
но знам, че накрая
пак ще имам чувства.

Може да сме просто приятели
и да си спомняме за този ден,
но да не бъдем предатели
в миг откровен.

© Нина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нещо като несподелена любов ми звучи.
    Е, случват се и такива неща.
    Не е трагично.
    Поздрав!
Предложения
: ??:??