18.11.2008 г., 10:53 ч.

Миг подир миг 

  Поезия » Любовна
1752 0 16

 

 http://www.vbox7.com/play:8de9d415

 

Всяка мисъл за теб
е тръпка щастлива.
Миг подир миг
любовта преоткривам.
Златолисти изгреви
плуват в очите ти.
Седефено нежна
сбъдваш мечтите ми.
Потънали в чувството
безкрайно красиво,
докосваме с устни
деня обичливо.
Излъчват душите
слънчево настроение,
в сърцата пулсира
най-силното вдъхновение.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??