6.04.2008 г., 22:26 ч.

Миг поне... 

  Поезия » Любовна
603 0 3

Защо си тръгна ти от мен сега,

нали ти показах със всичко любовта

или може би не можа да разбереш,

колко ще ми липсваш, ако си тръгнеш някой ден.

Плаче сега във мен сърцето,

търси да погали то лицето,

но едва ли ще намери пак любов,

пак, дори да търси цял живот.

Не, не тръгвай ти,

нека спрат да капят от очите ми сълзи,

остани миг поне, за да не умре сърцето ми след теб,

нека целуна за последно тези устни, които до днес бяха мои...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??