5.03.2011 г., 14:09 ч.

Mиг щастие 

  Поезия » Любовна
628 0 0

Mиг щастие, на детска невинност.

Mиг щастие, на чаровна усмивка.

Mиг щастие, на нежно докосване.

Mиг щастие, на целувка страстна.

Mиг щастие, на прегръдка нежнa.

Mиг щастие, коeто не искам да има край.

© Бисер Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??