Mar 5, 2011, 2:09 PM

Mиг щастие 

  Poetry » Love
625 0 0

Mиг щастие, на детска невинност.

Mиг щастие, на чаровна усмивка.

Mиг щастие, на нежно докосване.

Mиг щастие, на целувка страстна.

Mиг щастие, на прегръдка нежнa.

Mиг щастие, коeто не искам да има край.

© Бисер Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??