11.05.2007 г., 10:38 ч.

МИГ УТРИН 

  Поезия
430 0 8
Под слънчеви лъчи мижа,
а вятърът навява спомени.
В прегръдката на утринта
усещам как безмълвно ронят се
излъгани надежди, страх,
тревоги, притеснения,
сълзи, съмнения за грях,
борби на поколения.
Под слънчеви лъчи мижа
и мислите ми спират.
Единствено благодаря
за този миг притихналост!
И само леко ми напомня
горчивината на кафето,
че всичките неща изронени
складират се в сърцето!

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??