30.10.2011 г., 18:00 ч.

Миг в мига... 

  Поезия
795 0 17
Когато страхът е отрязан
 и съвестта не боли,
а споменът превързва раните
със бинта на здрави мечти...

Когато прохожда желанието

пред прага на топлия риск
 по пътя на неизживяното,
ръка за ръка с Истината...

Когато се плискат сънища

във залива на сбъднатостта -
един миг в мига е по-дълъг
от живота и вечността !


http://www.youtube.com/watch?v=056oJId8Bfs&feature=related

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??