Oct 30, 2011, 6:00 PM

Миг в мига... 

  Poetry
794 0 17
Когато страхът е отрязан
 и съвестта не боли,
а споменът превързва раните
със бинта на здрави мечти...

Когато прохожда желанието

пред прага на топлия риск
 по пътя на неизживяното,
ръка за ръка с Истината...

Когато се плискат сънища

във залива на сбъднатостта -
един миг в мига е по-дълъг
от живота и вечността !


http://www.youtube.com/watch?v=056oJId8Bfs&feature=related

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??