9.02.2024 г., 18:19 ч.

Мигове (11,12) 

  Поезия » Любовна
98 1 0

Миг единадесети – Стъпки

 

Бос в снега вървя и се скитам,

търся с поглед от тебе следа,

ала бурния вятър замита

твоите малки стъпки в нощта.

 

                ***

 

Миг дванадесети – Сълзи

 

Във очите напират сълзите,

като капчици чиста роса,

все по-дълги и тежки са дните,

щом далече от мен си сега.

© Мом Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??