13.02.2024 г., 11:09 ч.  

Мигове (15,16) 

  Поезия » Любовна
124 1 0

Миг петнадесети – Очакване

 

Ще те чакам на прага да дойдеш,

ще поглеждам с надежда дори

само миг да те зърна ми стига

да сънувам аз твоите очи.

 

                ***

 

Миг шестнадесети – Липсваш ми

 

Господи колко ми липсваш,

не мога да дишам, да спя,

в мечтите си заедно с тебе

в небето безкрайно летя.

© Мом Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??