Миг петнадесети – Очакване
Ще те чакам на прага да дойдеш,
ще поглеждам с надежда дори
само миг да те зърна ми стига
да сънувам аз твоите очи.
***
Миг шестнадесети – Липсваш ми
Господи колко ми липсваш,
не мога да дишам, да спя,
в мечтите си заедно с тебе
в небето безкрайно летя.
© Мом Todos los derechos reservados