24.05.2010 г., 0:10 ч.

Мигове 

  Поезия
993 0 26

Има мигове,

по-дълги от живота,

по-дълбоки

и по-силни от смъртта,

във които

тихо се целуват

миналото

с вечността…

 

Има мигове,

по-шарени от изгрев,

по-прозрачни

от настръхнала роса,

мигове, по-топли

от огнище,

по-солени

от задъхана сълза…

 

Има мигове,

по-леки от въздишка,

по-красиви

от усмихната дъга,

във които се оглежда

Истината

и разпуска

коси-свобода…


 

http://www.youtube.com/user/Lareyl#p/c/09297C52188284B6/100/Uanae42rt9c

 

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??