21.05.2008 г., 10:24 ч.

Мигове греховни 

  Поезия » Любовна
675 0 7
Мигове греховни

Пътища съдбовни,
мигове греховни,
свойта тайна крият
с обич и тъга.

Дланите се сплитат,
чувства се преплитат,
устни се докосват,
нежна е нощта.

Мигове отлитат,
мислите политат,
любов недопита
носят на крила.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??