10.05.2009 г., 18:07 ч.

Милост 

  Поезия » Любовна
553 0 0

Не ме превръщай в крадец на минути,

времето ограбва повече от мен

и докато чакаме за думите нечути,

ще отмъкне краткотрайния ни плен.

 

Не ме превръщай в просеща за нежност,

че тя не се заплаща със въздишки

и протегнала ръце във пълна безнадеждност,

аз не ще събирам хвърлените ти огризки.

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??