Не ме превръщай в крадец на минути,
времето ограбва повече от мен
и докато чакаме за думите нечути,
ще отмъкне краткотрайния ни плен.
Не ме превръщай в просеща за нежност,
че тя не се заплаща със въздишки
и протегнала ръце във пълна безнадеждност,
аз не ще събирам хвърлените ти огризки.
© Кристина All rights reserved.