20.11.2007 г., 11:07 ч.

Милостиня 

  Поезия
504 0 3

Милостиня

Недей да храниш гладния,

защото хора ще те видят.

Недей да храниш гладния

заради това, че ще си издигнат.

Или пък, защото натежали са

вековни прегрешения.

Или заради това, че

изяждат те съмнения.

Просто нахрани го!

Не виждаш ли, че той

е гладен?!

© Явор Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??