15.06.2018 г., 9:36 ч.

Милва ме с лъчи луната 

  Поезия » Любовна
450 4 7

Милва ме с лъчи луната

 

Щом допра до него устни

над мен литват пеперуди,

грейват бисерчета ситни

в мислите ми лятно луди.

 

Но как ни мами любовта,

не можеш да й кажеш "Не!",

че аз му дадох и виста,

а той покоя ми отне...

 

Милва ме с лъчи луната,

пак бди над лекия ми сън,

тихо шумолят листата,

как искам да изляза вън.

 

Тъй сега съм наскърбена,

че ме боли от всеки звук

и от гняв съм вдъхновена,

а любовта витае тук...

© Светла Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??