16.12.2010 г., 13:50 ч.

Миманс 

  Поезия
1573 0 5

Това е за теб.
За последната нощ
във миманса,
преди да излезеш
със крясък на белия
свят.

Трябва да знаеш -
в началото трудно
понася
да виждаш нещата,
каквито действително са.

Стой настрани.
Изгради си
солидна представа
и следвай докрая
изтрития
сив булевард.

Силна бъди -
макар и тъга
да навява
тихият спомен
за простата детска игра.

Повярвай сега -
пред тебе единствен е
шансът -
можеш да бъдеш
и знам, че ще бъдеш
звезда.

Това е за теб.
За последната нощ във миманса.
Преди да излезеш
със крясък на белия
свят...

© Валери Шуманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??