17.01.2020 г., 1:37 ч.

Мимето 

  Поезия » Хумористична
487 0 0

Ето,  Мимето пристига

Ах,  каква е тя игрива !

Тя е архитектка

и на всеки тя ще види сметката

 

Ама,  иначе е тя забавна

и по живота е отдавна

нашето Миме е страхотно

пък и е грамотно

 

29.08.2003г.

© Деян Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??