Колко ми беше мъчно…
… болеше ме от изневярата ти!
Нарани ме много…
Но това вече е минало.
Минало, за което не си струва
… да плача…
Сълзи, които не трябва да идват никога!
… никога вече няма да бъда с теб…
Заради теб… бях сама...
… бях на косъм да се срина…
Да падна в пропастта.
В бездната на нещастието!
Но се спасих…
… оцелях - въпреки всичко.
© Донка Красимирова Всички права запазени