10.10.2020 г., 8:50 ч.

Минало с(ъ)вършено 

  Поезия » Любовна
242 2 0

Ще дойде ден, ти сам ще ме потърсиш,

но този път аз няма да се отзова..

Ще настъпи миг, за мен ще си спомниш,

ала твърде много време ти коства..

 

Тя отиде си, дълго тебе чакаше,

ти не пожела навреме да я задържиш..

Себе си да бъде - инат, успяваше,

непокорна - не пожела да я опитомиш..

 

Времето вече е минало свършено,

останало в спомен на незабравима нощ..

А можеше да бъде просто съвършено,

и  в този миг заедно да вдигахме тост..

© К. Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??