12.12.2018 г., 0:23 ч.

Минава си времето в нас 

  Поезия » Любовна
517 0 0

Минава си времето. Ах, как мина времето.
Без думи, без поглед, без жест.
Минава си времето. Без целувка по челото.
Минава и утре е днес.

 

Минава си времето. Ах, как мина времето.
Месеци, седмици, дни...
Минава си времето. Ах, къде ни е времето?
Минава, а още боли...

 

Отиде си времето. Ах, изгубихме времето.
Изгубихме много от нас.
Отиде си времето. И отиде си есенно.
Като догарящ във спомени фас.

 

Отмина ли времето? Ах, как мина времето?
Във минало? В бъдеще? В ден?
Отмина ли времето? Ах, нека е временно!
Минава...но нека е с мен!

 

Добрев

© Атанас Добрев Всички права запазени

Добрев

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??