Мъглива, но песенна есен
ме кара да тръпна навън.
Какво от април съм донесъл,
когато съм викал насън?!
Останаха скътани спомени
по образи кротки, добри...
В гърдите ми късче, отронено
под лявото рамо, боли!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени
Поздрав, Мариан!