24 сент. 2010 г., 22:54

Миниатюра 

  Поэзия » Другая
467 0 4

Мъглива, но песенна есен

ме кара да тръпна навън.

Какво от април съм донесъл,

когато съм викал насън?!

 

Останаха скътани спомени

по образи кротки, добри...

В гърдите ми късче, отронено

под лявото рамо, боли!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??