7.10.2015 г., 7:54 ч.

Миниатюра 

  Поезия » Пейзажна
320 0 5

 

 

                        * * *

 

                       Кристалната решетка на тъгата

                       запълва Есента с листи...

                       Останала в Лятото, душата ми

                       спомените пренаписва...

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??