7.04.2013 г., 10:20 ч.

Миниатюри 

  Поезия » Друга
483 0 3

От мислите бягство жадуваш,

в самотна разходка се впускаш -

усещаш за себе си миг!


***

След първия пролетен дъжд

разцъфват във теб сетивата -

до скоро -  от студ упоени...


***

В лицето недей да се взираш -

гримът не показва душата,

която зад него се крие...

 

***

Остава след чаша кафе

утайка с нюанс на горчиво -

горчиво от мъката в нас...


© Теодора Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??