Нека слънцето ми се усмихне,
нека има пролет и цветя,
друга сърце няма да обикне,
всичко лошо аз ще ти простя!
Ще правя красота, добро,
пречистен от любовта свята,
по-ценна си от злато и сребро,
просто ти си ми мечтата!
© Георги Всички права запазени